Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hunajapaistettua siankylkeä pinaatin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rapeaa ja hyvää.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 800-900 g riimisuolattua siankylkeä palana
  • mustapippuria
  • jauhettua inkivääri
  • jauhettuja neilikoita
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • ½ dl kuumaa vettä

Lisukkeeksi

  • 1 pkt pakastepinaattia, 375 g
  • tomaatteja
  • timjamia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa kamaraan tiiviisti viiltoja terävällä veitsellä tai partaterällä. Laita liha uunivuokaan ja ripottele päälle mausteet. Pistä lihaan paistolämpömittari.

2. Paista uunin keskitasolla kunnes sisälämpötila on 80-85 astetta. Sekoita hunaja ja vesi ja penslaa kamarapuolta tasaisin väliajoin.

3. Kuumenna uunin lämpötila 275 asteeseen ja grillaa viimeiset minuutit niin että pinnasta tulee rapea.

4. Tee tomaatteihin ristiviillot, ripottele päälle timjamia ja laita ne uuniin grillivastuksen alle 5 minuutiksi.

5. Sulata pinaatti ja tarjoile viipaloitu sianliha pinaattipedillä tomaattien kera.

Lisää aiheesta:

Uunikylki ja pinaattimuhennosPorsaanseläkettä inkiväärilläInkivääripaisti hapankaalin keraVihreä gratiini pekonillaLampaanpaisti ja yrttivoiTomaattikyljykset perunapedillä
SiankylkiKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Punakaalia viherhomejuustolla ja siankyljellä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Läskisipsit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillattu siansivu, perunapyörykät ja punasipulimarmeladi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajapaistettua siankylkeä pinaatin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Glaseerattu kylkipaisti punakaalin kera