Hunajamelonia ja parmakinkkua
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5648212/landscape16_9/515/290/7aa0d0b7ade1b45a568250a2f0d05cd/zd/899488-118.jpg)
Julkaistu
Meloni ja kinkku sopivat hyvin yhteen ja ovat ihana aloitus päivälliselle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- ½ verkko- tai hunajameloni
- 2 cocktailtomaattia
- 8 viipaletta parmakinkkua
- 4 mandariinilohkoa
- basilikanlehtiä
- lollo rosso -salaattia
Valmistusohje
1. Leikkaa meloni neljäksi lohkoksi. Irrota hedelmäliha kuoresta lähes koko matkalta jotta syöminen helpottuu.
2. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle. Asettele melonilohkot lautasille, halkaise cocktailtomaatit ja mandariinilohkot ja koristele lautaset niillä.
3. Asettele kinkkusiivut hedelmille, koristele basilikalehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka