Hunajamelonia ja parmakinkkua

Meloni ja kinkku sopivat hyvin yhteen ja ovat ihana aloitus päivälliselle.

Neljälle

  • ½ verkko- tai hunajameloni
  • 2 cocktailtomaattia
  • 8 viipaletta parmakinkkua
  • 4 mandariinilohkoa
  • basilikanlehtiä
  • lollo rosso -salaattia

Valmistusohje

1. Leikkaa meloni neljäksi lohkoksi. Irrota hedelmäliha kuoresta lähes koko matkalta jotta syöminen helpottuu.

2. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle. Asettele melonilohkot lautasille, halkaise cocktailtomaatit ja mandariinilohkot ja koristele lautaset niillä.

3. Asettele kinkkusiivut hedelmille, koristele basilikalehdillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.