Hunajamelonia ja parmakinkkua
Meloni ja kinkku sopivat hyvin yhteen ja ovat ihana aloitus päivälliselle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- ½ verkko- tai hunajameloni
- 2 cocktailtomaattia
- 8 viipaletta parmakinkkua
- 4 mandariinilohkoa
- basilikanlehtiä
- lollo rosso -salaattia
Valmistusohje
1. Leikkaa meloni neljäksi lohkoksi. Irrota hedelmäliha kuoresta lähes koko matkalta jotta syöminen helpottuu.
2. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle. Asettele melonilohkot lautasille, halkaise cocktailtomaatit ja mandariinilohkot ja koristele lautaset niillä.
3. Asettele kinkkusiivut hedelmille, koristele basilikalehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Pika bébét
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti