Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hunajakiiltoiset inkivääriribsit

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 kg paksuja sian kylkipaloja luineen
  • 3 tl suolaa
  • 3 tl inkiväärijauhetta
  • 4 rkl hunajaa

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni, jossa on uunipannu, 250 asteeseen. Kuivaa liha, sekoita keskenään suola ja inkivääri ja hiero se lihaan kauttaaltaan.

2. Nosta kylkilihat rasvapuoli alaspäin esilämmitetylle uunipannulle. Älä lisää mitään paistorasvaa, anna kyljen oman rasvan sulaa. Käännä kylkipalat 25-30 minuutin kuluttua, valele pannuun sulavalla rasvalla silloin tällöin paistamisen aikana.

3. Paista kääntämisen jälkeen vielä noin 20 minuuttia ja kaada sitten pannulta pois rasva (älä viemäriin!). Levitä hunaja kyljen lihaisalle puolelle ja karamellisoi uunissa noin 10 minuuttia, valele pari kertaa.

Lisää aiheesta:

GrillikylkiPorsaanseläkettä inkiväärilläKiinalaiset hunajakylkiluutChilibroileriOhuet kylkirivitHunajakylkiluut
RibsitKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Sian kylkipaloista veistettyjä ribsejä voi halutessaan maustaa mitä mielikuvituksellisimmilla maustesekoituksilla, mutta tässä yksi vinkki: maustoimme kylkilihat suolan ja inkiväärin seoksella ja karamellisoimme ne lopuksi hunajalla. Nam.

Tuoreimmat aiheesta

Ribsit
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Amerikkalaiset ribsit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Hunajakiiltoiset inkivääriribsit

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Baby back ribsit BBQ-kastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Ylämaankarjan ribsit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Valkosipuliset ribsit