Rakastettua kassleria voi tarjoilla vaikka kuinka monella tavalla. Tässä on nopea versio hunajalla ja hedelmillä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle
- 1 kg kypsää kassleria
- 3 rkl juoksevaa hunajaa
- 300 g viinirypäleitä
- 1 prk ananaspaloja
- timjamia
Valmistusohje
1. Laita kasler uunivuokaan valutettujen ananaspalojen ja halkaistujen viinirypäleiden kera.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Penslaa kasler hunajalla, ripottele päälle timjamia. Kaada loput hunajasta hedelmien päälle. Laita uuniin n. 20 minuutiksi kunnes kasler on lämmennyt. Tarjoile riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.