Hunajakassleria rypäleillä ja ananaksella

Rakastettua kassleria voi tarjoilla vaikka kuinka monella tavalla. Tässä on nopea versio hunajalla ja hedelmillä.

Kuudelle

  • 1 kg kypsää kassleria
  • 3 rkl juoksevaa hunajaa
  • 300 g viinirypäleitä
  • 1 prk ananaspaloja
  • timjamia

Valmistusohje

1. Laita kasler uunivuokaan valutettujen ananaspalojen ja halkaistujen viinirypäleiden kera.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Penslaa kasler hunajalla, ripottele päälle timjamia. Kaada loput hunajasta hedelmien päälle. Laita uuniin n. 20 minuutiksi kunnes kasler on lämmennyt. Tarjoile riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja