Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hunajainen vadelmamalja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Krista valmistaa taatusti herkullisen jälkiruoan. Tätä voi nauttia melkeinpä milloin tahansa.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset 4:lle

  • 200 g vadelmia
  • 2 dl Go Green vispiä
  • 1 dl maustamatonta soijajogurttia
  • 1 rkl omenamehua
  • 1 tl vanilijasokeria
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 liivatelehteä
  • 2 rkl vadelmaviinietikkaa

Koristeluun

  • passiohedelmän sisusta

Valmistusohje

Mittaa vadelmat annoskulhojen pohjalle. Vatkaa Go Green vispi kuohkeaksi. Lisää hyvin sekoittaen jogurtti, omenamehu, vanilijasokeri ja hunaja.

Liota liivatteita viisi minuuttia kylmässä vedessä. Puristele kuivaksi. Kuumenna etikka ja liuota siihen liivatelehdet.

Kaada seos nauhana vaahtoon. Annostele vaahto vadelmien päälle ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

Liota päällyksen liivatteita viisi minuuttia kylmässä vedessä. Puristele kuivaksi. Kuumenna neljäsosa vadelmasoseesta ja liuota siihen liivatelehdet. Kaada nauhana loppuun vadelmasoseeseen ja lusikoi sose annoskulhojen päällimmäiseksi kerrokseksi.

Anna hyytyä vähintään kolme tuntia jääkaapissa. Koristele passiohedelmän sisuksella.

Lisää aiheesta:

Jogurttihyytelöä ja mansikoitaSokerikuorrutettua persikkaa ja vadelmakastikettaHellapoliisin kookospannacotta ja marinoidut marjatVadelmavaahtoSitruksinen joulujäädykeSeljankukkaparfait
Makea vanukasKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonHuomenta SuomiKeventäjät
Videoreseptit
Jälkiruoat
Hedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Makea vanukas
  • 30.11.201514:51
    Hedelmäriisi

    Viktorian riisi eli Viktorian kiisseli

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Jouluvanukas

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Bavaroise vaniljan ja mansikoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Sahramicassata

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Hunajainen vadelmamalja