Hunajainen vadelmamalja

Krista valmistaa taatusti herkullisen jälkiruoan. Tätä voi nauttia melkeinpä milloin tahansa.

Ainekset 4:lle

  • 200 g vadelmia
  • 2 dl Go Green vispiä
  • 1 dl maustamatonta soijajogurttia
  • 1 rkl omenamehua
  • 1 tl vanilijasokeria
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 liivatelehteä
  • 2 rkl vadelmaviinietikkaa

Koristeluun

  • passiohedelmän sisusta

Valmistusohje

Mittaa vadelmat annoskulhojen pohjalle. Vatkaa Go Green vispi kuohkeaksi. Lisää hyvin sekoittaen jogurtti, omenamehu, vanilijasokeri ja hunaja.

Liota liivatteita viisi minuuttia kylmässä vedessä. Puristele kuivaksi. Kuumenna etikka ja liuota siihen liivatelehdet.

Kaada seos nauhana vaahtoon. Annostele vaahto vadelmien päälle ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

Liota päällyksen liivatteita viisi minuuttia kylmässä vedessä. Puristele kuivaksi. Kuumenna neljäsosa vadelmasoseesta ja liuota siihen liivatelehdet. Kaada nauhana loppuun vadelmasoseeseen ja lusikoi sose annoskulhojen päällimmäiseksi kerrokseksi.

Anna hyytyä vähintään kolme tuntia jääkaapissa. Koristele passiohedelmän sisuksella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!