Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hunajainen mango-vuohenjuustosalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkutellaan hunajaisella mango-vuohenjuustosalaatilla ja granaattiomena-vehnäolutvinegretellä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka

Hunajainen mango-vuohenjuustosalaatti

  • 2 punttia salaattia (mielellään kahta erilaista
  • 6-8 minitomaattia noin 300 g vuohenjuustoa (esim. Saint Maure)

Vuohenjuuston marinadi

  • 2 rkl hunajaa
  • puolikas kypsä mango kuutioina
  • öljyä
  • suolaa, pippuria

Granaattiomena-vehnäolutvinegrette

  • 1 granaattiomenan siemenet ja mehu
  • 1 dl vehnäolutta
  • 2 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl balsamicoa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Sekoita vuohenjuuston marinadi ja marinoi vuohenjuustoa yön yli. Pese ja revi salaatti ja jaa se lautasille. Pyyhi juustosta ylimääräinen marinadi, viipaloi vuohenjuusto noin sentin paksuisiksi kiekoiksi ja grillaa ne kuumalla parilalla öljyssä.

Asettele juusto lautasille salaatin päälle. Voit pirskotella marinadia myös salaattiin ja laittaa marinadin mangonpalat salaatin joukkoon. Pirskottele lopuksi granaattiomena-vehnäolutvinegretteä annoksen päälle ja tarjoa heti.

Vinegretten valmistus: Sekoita ainekset ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Tarkista maku. Vinegrette säilyy jääkaapissa noin viikon.

Juomasuositus: raikas vehnäolut

Lisää aiheesta:

Lämmin vuohenjuustosalaattiGreippisalaatti punasipulin keraKesän paras feta-papusalaattiCouscous-kikhernesalaattiScampisalaattia ja punaista pestoaKevätsalaatti melonilla, parmankinkulla ja juustolla
JuustosalaattiKananmunatonKasvisruokaUusivuosiGoGreenAlkuruoatSalaatit

Tuoreimmat aiheesta

Juustosalaatti
  • 15.02.202210:22
    Päärynät

    Järjettömän hyvä päärynä-fetasalaatti – täydellisen maun salaisuus piilee mausteseoksessa

  • 24.01.202009:45
    Hellapoliisi

    Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Melonisalaattia ja vuohenjuustoa

  • 18.02.201300:00
    Lämmin salaatti

    Lämmin tomaatti-fetasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Marjasalaatti

    Mansikkasalaatti