200 g kasviksia suikaleina (esimerkiksi porkkanaa, lehtikaalia ja punakaalia)
2 dl ruokakermaa TAI 2 dl kuohukermaa
ripaus suolaa
Valmistusohje
Ota hunajamarinoidut broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin nopeasti, jotta saat värin pintaan. Ei tarvitse kypsentää.
Laita esipaistetut fileet uunivuokaan.
Kuumenna rypsiöljyä pannulla ja lisää suikaloidut kasvikset.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä, lisää sitten kerma ja ripaus suolaa. Kiehauta.
Laita ainekset uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes broilerinfileet ovat kypsiä.
Tarjoa hunajabroilerin seuraksi riisiä tai keitettyjä perunoita.
Hunajalla maustettu broileri on yksi myydyimmistä broilerituotteista. Miedon maun vuoksi se on myös lasten suosiossa. Hunajabroileria uunissa on kätevä arkiruoka. Valmista ruoka helposti työpäivän päätteeksi. Voit käyttää tuoreita tai pakastevihanneksia.