Hovimestarin kastike
Julkaistu
Tätä kastiketta kutsutaan myös graavilohikastikkeeksi tai yksinkertaisesti sinappikastikkeeksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 dl makeaa sinappia
- 1 ¼ dl sokeria
- 1 rkl viinietikkaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl pippuria
- 1 rkl HP-kastiketta
- 2 ½ dl ruokaöljyä
- 2 dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita sinappi, sokeri, viinietikka ja kaikki mausteet paitsi tilli. Vatkaa hiljalleen mukaan öljy kunnes kastike on paksu ja kiiltävä.
2. Lisää puolet tillistä juuri ennen tarjoilua, aseta loput tillit koristeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan