Valitse mukaan maukkaita salaattilajikkeita, kuten rucolaa, mangoldia tai endiiviä. Broilerin sijaan myös savustettu kalkkuna sopii tähän salaattiin hyvin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 grillattu broileri
- 2-3 eri salaattilaatua
- 6-8 pientä uutta perunaa
- 1 iso greippi
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 3-4 rkl ranskankermaa
- 2 tl dijonsinappia
- tillisilppua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Irrota broilerinlihat ja leikkaa paloiksi. Kuori greippi ja leikkaa hedelmäliha isoiksi kuutioiksi. Keitä perunat ja halkaise ne.
2. Sekoita ja mausta salaatinkastike.
3. Asettele salaatinlehdet kauniisti vadille ja broileripalat, greippikuutiot ja perunanpuolikkaat päälle. Tipauttele broileripalojoen päälle nokareet kastiketta ja koristele tillillä. Tarjoile loput kastikkeesta erillään. Vaalea, rapea leipä on hyvää lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.