Hieno broilerisalaatti
Valitse mukaan maukkaita salaattilajikkeita, kuten rucolaa, mangoldia tai endiiviä. Broilerin sijaan myös savustettu kalkkuna sopii tähän salaattiin hyvin.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 grillattu broileri
- 2-3 eri salaattilaatua
- 6-8 pientä uutta perunaa
- 1 iso greippi
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 3-4 rkl ranskankermaa
- 2 tl dijonsinappia
- tillisilppua
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Irrota broilerinlihat ja leikkaa paloiksi. Kuori greippi ja leikkaa hedelmäliha isoiksi kuutioiksi. Keitä perunat ja halkaise ne.
2. Sekoita ja mausta salaatinkastike.
3. Asettele salaatinlehdet kauniisti vadille ja broileripalat, greippikuutiot ja perunanpuolikkaat päälle. Tipauttele broileripalojoen päälle nokareet kastiketta ja koristele tillillä. Tarjoile loput kastikkeesta erillään. Vaalea, rapea leipä on hyvää lisäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa