Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Herkkutatteja foliossa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porcini al cartoccio -nyyttejä paistetaan vain 15 minuuttia.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 8 suurta palaa foliota
  • 915 g tuoreita herkkutatteja puhdistettuina ja karkeasti pilkottuina
  • 2 valkosipulinkynttä ohueksi viipaloituina
  • nippu tuoreita mintunlehtiä silputtuna
  • 8 rkl neitsytoliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen
  • 235 ml valkoviiniä

Valmistusohje

- Ota kaksi folioliuskaa ja aseta ne päällekkäin: näin saat aikaan tukevan pohjan

- Nosta folioliuskojen kulmat ylös

- Asettele neljäsosa sienistä, valkosipulista ja mintusta keskelle foliota

- Ripottele 2 rkl oliiviöljyä keon päälle

- Mausta suolalla ja pippurilla

- Kaada neljäsosa viinistä sienten yms. päälle

- Tee foliosta tiukasti suljettu nyytti

- Tee kolme muuta folionyyttiä samaan tapaan

- Laita nyytit uuniin noin 15 - 20 minuutiksi

- Tarjoile välittömästi

Lisää aiheesta:

Sieniä foliossa oliiviöljyä ja valkosipulin keraPikkusimpukoita foliossaAhvenpaketitSavukatkarapuja aiolin keraPortobello-pizzaGrillattua portobelloa
SienetKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaSienisatoLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Sienet
  • 03.10.202307:08
    Nopeat ja helpot

    Helppo sienipasta

  • 25.11.202212:52
    Kastike lihalle

    Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella

  • 10.09.202213:30
    Harri Syrjänen

    Kantarelli-kesäkurpitsarisotto Harri Syrjäsen tapaan

  • 03.09.202113:16
    Sienipasta

    Harri Syrjäsen tatti-poropasta

  • 20.08.202112:37
    Sienipasta

    Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta