Mainos
Mainos

Porcini al cartoccio -nyyttejä paistetaan vain 15 minuuttia.

4 hengelle

  • 8 suurta palaa foliota
  • 915 g tuoreita herkkutatteja puhdistettuina ja karkeasti pilkottuina
  • 2 valkosipulinkynttä ohueksi viipaloituina
  • nippu tuoreita mintunlehtiä silputtuna
  • 8 rkl neitsytoliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria maustamiseen
  • 235 ml valkoviiniä

Valmistusohje

- Ota kaksi folioliuskaa ja aseta ne päällekkäin: näin saat aikaan tukevan pohjan

- Nosta folioliuskojen kulmat ylös

- Asettele neljäsosa sienistä, valkosipulista ja mintusta keskelle foliota

- Ripottele 2 rkl oliiviöljyä keon päälle

- Mausta suolalla ja pippurilla

- Kaada neljäsosa viinistä sienten yms. päälle

- Tee foliosta tiukasti suljettu nyytti

- Tee kolme muuta folionyyttiä samaan tapaan

- Laita nyytit uuniin noin 15 - 20 minuutiksi

- Tarjoile välittömästi

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.