Hapankaalipata kasslerin kera

Maukas ja terveellinen pataruoka, jossa on saksalainen säväys.

Neljälle

  • n. 850 g hapankaalia
  • 1 sipuli siivuina
  • 2 paprikaa siivuina
  • 400 g savukassleria tai
  • savukinkkua kuutioina
  • kuivaa valkoviiniä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa.

2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla 15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!