Hapankaalipata kasslerin kera
Julkaistu
Maukas ja terveellinen pataruoka, jossa on saksalainen säväys.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- n. 850 g hapankaalia
- 1 sipuli siivuina
- 2 paprikaa siivuina
- 400 g savukassleria tai
- savukinkkua kuutioina
- kuivaa valkoviiniä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli, paprika ja kasslerkuutiot voissa padan pohjalla, kunnes sipuli on läpikuultavaa.
2. Kääntele joukkoon hapankaali, mausta ja kaada päälle viini. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa kannen alla 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan