Hapankaalia ja kinkkua
Hapankaali ja kumina käyvät hyvin yhteen savukinkun kera. Osta valmista hapankaalia purkissa, sitä on hyvä pitää kotona, kun haluat valmistaa terveellisen päivällisen nopeasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Yhdelle
- 2-3 dl hapankaalia
- 1 tl kuminaa
- ½ kasvisliemikuutio
- 2-3 dl vettä
- n. 100 g savukinkkua, kuutioituna
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki ainekset paitsi persilja kattilassa.
2. Liuota liemikuutio kiehuvassa vedessä, kaada liemi kattilaan ja hauduta ruokaa n. 15 minuuttia.
3. Ripottele päälle persiljaa, syö kuumana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti