Grillivartaat lohesta ja pinaatista

Valmista jännittäviä norilevään käärittyjä vartaita.

Neljälle

  • 500 g pinaattia
  • 500 g lohifileetä
  • 2 kananmunaa
  • ½ dl kermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 8 noriarkkia

Tarvitset myös

  • vedessä liotettuja puuvartaita

Valmistusohje

1. Ryöppää pinaattia 1 minuutti kiehuvassa, kevyesti suolatussa vedessä, huuhdo ne kylmässä vedessä ja valuta. Paloittele lohi pienemmiksi paloiksi. Soseuta pinaatti, lohi, yksi kananmuna ja kerma tasaiseksi taikinaksi, mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa toinen muna.

2. Täytä noriarkit lohitaikinalla ja liimaa ne kiinni vatkatulla munalla. Pujota jokaiseen rullaan kaksi grillivarrasta.

3. Grillaa vartaita tasaisella hiilloksella 2-3 minuuttia, kääntele usein. Tarjoile salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!