Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillikylki

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vaihtelun vuoksi grillikylki maustetaan inkiväärillä ja mustaviinimarjahyytelöllä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 1 kg grillikylkeä
  • 3 tl suolaa
  • 3 tl inkiväärijauhetta
  • 4 rkl mustaviinimarjahyytelöä (tai hunajaa)

Valmistusohje

1. Kuumenna 250 asteeseen ja pane uunipannu uuniin esilämpiämään. Kuivaa liha, sekoita suola ja inkivääri ja hiero mausteseos kauttaaltaan lihaan.

2. Pane grillikylki esilämmitetylle uunipannulle rasvapuoli alaspäin. Älä lisää rasvaa, sillä grillikyljestä rasvaa paistamisen aikana. Käännä kylki 25-30 minuutin kuluttua, valele paistoliemellä kypsennyksen aikana.

3. Jatka kypsennystä noin 20 minuuttia ja kaada rasva pois. Levitä mustaviinimarjahyytelö rasvapuolen päälle ja glaseeraa noin 10 minuuttia.

Valele sulaneella hyytelöllä pari kertaa glaseerauksen aikana.

Lisää aiheesta:

Täytetyt kylkiluutPorsaanseläkettä inkiväärilläGlögissä keitetyt kylkiluurivitHunajakiiltoiset inkivääriribsitKiinalaiset hunajakylkiluutEsikeitetyt kylkiluurivit
GrillikylkiKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillikylki
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillikylki

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillikylki ananaksella

  • 18.02.201300:00
    Grillimakkara

    Grilliherkut

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lihansyöjät: Grillikylki, kastike, maissilohkoperunat ja sipulirenkaat

  • 18.02.201300:00
    Kasvisvartaat

    Chiliribsit ja vihannesvartaat