Mainos
Mainos

Vaihtelun vuoksi grillikylki maustetaan inkiväärillä ja mustaviinimarjahyytelöllä.

4 annosta

  • 1 kg grillikylkeä
  • 3 tl suolaa
  • 3 tl inkiväärijauhetta
  • 4 rkl mustaviinimarjahyytelöä (tai hunajaa)

Valmistusohje

1. Kuumenna 250 asteeseen ja pane uunipannu uuniin esilämpiämään. Kuivaa liha, sekoita suola ja inkivääri ja hiero mausteseos kauttaaltaan lihaan.

2. Pane grillikylki esilämmitetylle uunipannulle rasvapuoli alaspäin. Älä lisää rasvaa, sillä grillikyljestä rasvaa paistamisen aikana. Käännä kylki 25-30 minuutin kuluttua, valele paistoliemellä kypsennyksen aikana.

3. Jatka kypsennystä noin 20 minuuttia ja kaada rasva pois. Levitä mustaviinimarjahyytelö rasvapuolen päälle ja glaseeraa noin 10 minuuttia.

Valele sulaneella hyytelöllä pari kertaa glaseerauksen aikana.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.