Grillikastike mango chutneylla
Julkaistu
Tämä herkullinen kastike sopii hyvin grillatulle kanalle ja lihalle. Reseptin määrät voi hyvin tuplata.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 2 dl ranskankermaa
- ½ dl mango chutneyta
- ½ punainen, hienonnettu chili
- 1 tl currya
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kaada ranskankerma ja mango chutney kulhoon.
2. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna hedelmäliha.
3. Sekoita chili, curry, suola ja pippuri kastikkeeseen. Laita kylmään tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa