Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillatut lohikyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tällä kertaa tarjoilemme lohikyljykset vähän eri tavalla: villiriisiseoksen ja viinietikassa keitettyjen papujen kera.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon

4 hengelle

  • 4 lohikyljystä
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja valkopippuria jauhettuna
  • 2 dl villiriisiseosta
  • 4 dl vihanneslientä
  • 250 g vihreitä papuja
  • 1-2 dl vettä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sivele lohiviipaleet öljyllä ja mausta ne suolalla ja jauhetulla pippurilla.

2. Keitä villiriisiseos vihannesliemessä. Kiehauta vesi, viinietikka ja suola, lisää vihreät pavut ja keitä rapean kypsiksi. Valuta keitinliemi, mutta pidä pavut lämpiminä tarjoiluun asti.

3. Grillaa lohikyljyksiä 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Ne, jotka haluavat grillatun lohensa hieman raakana sisältä, grillaavat vähän vähemmän aikaa, ne, jotka haluavat lohensa läpikypsänä, grillaavat vähän pidempään.

Lisää aiheesta:

Teryaki-katkarapuvermiselliSeesamipaneerattuja lohikyljyksiäHalstrattua kalaa vihannespedilläKylmää, keitettyä lohta chilillä ja korianterillaPapugulassi Tonavan tapaanKalapullapata
LohikyljyksetKevytKananmunatonLaktoositonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohi tillikermassa

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevyesti graavatut lohimedaljongit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohiperhoset kurkkukastikkeen kera

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillatut lohikyljykset pinaatilla tomaatissa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohikyljykset pinaattipedillä