Grillatut lohikyljykset pinaatilla tomaatissa
Julkaistu
Tarjoile halutessasi myös harvinaista herkkua, maukkaita eviä, joita voi kysyä kaupasta.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 lohikyljystä
- halutessasi, loheneviä
- suolaa ja pippuria
- 1 isoa tomaattia
- 1 pkt pakastettua lehtipinaattia, noin 375 g
- 2 rkl kermaa
- hieman raastettua muskottipähkinää
- tilliä ja sitruunaa
Valmistusohje
1. Sulata pinaatti kattilassa, lisää kerma ja mausta muskotilla.
2. Halkaise tomaatit, koverra pois siemenet.
3. Mausta lohi ja mahdolliset evät. Grillaa tai paista kala ja evät kypsiksi. Laita ne lautasille, koristele tillillä ja sitruunalla.
4. Täytä tomaatinpuolikkaat pinaatilla, laita lautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje