Grillatut lampaan kylkiluut

Ribsit eli kylkiluut ovat maukasta grillattavaa. Paista tai keitä ne mielellään etukäteen ja penslaa sitten kastikkeella ennen viimeistä grillausta (”glaze” barbequekielellä).

Neljälle

  • 1 ½ kg lampaan ribsejä, leveinä paloina
  • suolaa

Kastike

  • ½ dl tomaattiketsuppia
  • ½ dl siirappia
  • ½ dl sinappia

Valmistusohje

1. Sekoita kastike. Suolaa liha.

2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja