Grillatut lampaan kylkiluut

Ribsit eli kylkiluut ovat maukasta grillattavaa. Paista tai keitä ne mielellään etukäteen ja penslaa sitten kastikkeella ennen viimeistä grillausta (”glaze” barbequekielellä).

Neljälle

  • 1 ½ kg lampaan ribsejä, leveinä paloina
  • suolaa

Kastike

  • ½ dl tomaattiketsuppia
  • ½ dl siirappia
  • ½ dl sinappia

Valmistusohje

1. Sekoita kastike. Suolaa liha.

2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.