Grillatut lampaan kylkiluut
Julkaistu
Ribsit eli kylkiluut ovat maukasta grillattavaa. Paista tai keitä ne mielellään etukäteen ja penslaa sitten kastikkeella ennen viimeistä grillausta (”glaze” barbequekielellä).
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 ½ kg lampaan ribsejä, leveinä paloina
- suolaa
Kastike
- ½ dl tomaattiketsuppia
- ½ dl siirappia
- ½ dl sinappia
Valmistusohje
1. Sekoita kastike. Suolaa liha.
2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa