Grillatut broilerinuijat
Valmiita grillausöljyjä on vaikka millä mitalla kaupoissa valittavana. Valitse voimakkuus ja maku tilanteen ja mielialan mukaan. Broilerinuijat ovat myös mukavaa piknikevästä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle-viidelle
- 1 kg broilerinuijia
- suolaa ja pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl currya
- grillausöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta nuijat ympäriinsä suolalla, pippurilla, paprikalla ja currylla
2. Nosta maustetut nuijat uunipannuun ja penslaa niitä kauttaaltaan grillausöljyllä. Paista lihat melkein kypsiksi uunissa, noin 30 minuuttia. Käännä ja penslaa muutaman kerran paistamisen aikana.
3. Nosta lämpö 250 asteeseen viimeisiksi viideksi minuutiksi, niin että nuijat saavat hienon värin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa