Grillattua possua ja mehustettua salaattia

23.4.2013

Grillattu possu

  • 500 g possun sisäfileetä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Mehustettua salaattia

  • 1 romainesalaatti
  • 1 omena
  • pala selleriä
  • pieni pala varhaiskaalia
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 4 rkl majoneesia
  • 4 retiisiä
  • 1 friseesalaatti
  • öljyä
  • balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Grillattu possu:

Siisti sisäfilee ja leikkaa paloiksi. Mausta lihat öljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa lihat grillipannussa kypsiksi.

Mehustettua salaattia:

Suikaloi kasvikset. Murskaa pähkinät. Sekoita kasvikset, pähkinät ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi romainesalaatti isoiksi paloiksi. Revi myös friseesalaatti ja sekoita salaatit keskenään. Mausta ne kevyesti öljyllä, tilkalla balsamiviinietikkaa, suolalla sekä pippurilla.

Tarjoile grillatun possunfileen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja