Grillattua possua ja mehustettua salaattia
23.4.2013
- Ruokavalio: Gluteeniton
Grillattu possu
- 500 g possun sisäfileetä
- suolaa
- mustapippuria
- öljyä
Mehustettua salaattia
- 1 romainesalaatti
- 1 omena
- pala selleriä
- pieni pala varhaiskaalia
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 4 rkl majoneesia
- 4 retiisiä
- 1 friseesalaatti
- öljyä
- balsamiviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Grillattu possu:
Siisti sisäfilee ja leikkaa paloiksi. Mausta lihat öljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa lihat grillipannussa kypsiksi.
Mehustettua salaattia:
Suikaloi kasvikset. Murskaa pähkinät. Sekoita kasvikset, pähkinät ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Revi romainesalaatti isoiksi paloiksi. Revi myös friseesalaatti ja sekoita salaatit keskenään. Mausta ne kevyesti öljyllä, tilkalla balsamiviinietikkaa, suolalla sekä pippurilla.
Tarjoile grillatun possunfileen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka