Grillattua pesto-lohta
Julkaistu
Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi grillatulla pesto-lohella. Ruoka sopii hyvin juhlavampaankin tilaisuuteen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 800 g merilohta
- 1 dl pestokastiketta
- suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lohifile paloiksi tai medaljongeiksi ja suolaa ne hyvin. Anna suolan imeytyä muutaman minuutin ajan ja sivele päälle pestokastiketta. Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa kala mehukkaan kypsäksi, noin 2-3 minuuttia per puoli.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa