Grillattua pesto-lohta

Hemmottele itseäsi ja ystäviäsi grillatulla pesto-lohella. Ruoka sopii hyvin juhlavampaankin tilaisuuteen.

Ainekset

  • 800 g merilohta
  • 1 dl pestokastiketta
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa lohifile paloiksi tai medaljongeiksi ja suolaa ne hyvin. Anna suolan imeytyä muutaman minuutin ajan ja sivele päälle pestokastiketta. Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa kala mehukkaan kypsäksi, noin 2-3 minuuttia per puoli.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!