Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattua, marinoitua ruijanpallasta limejogurtin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ruijanpallas on ihana kala, jota voi mainiosti grillata. Keitetyt perunat ja vihreät pavut ovat hyvä lisuke.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 800 g ruijanpallasta 4 viipaleena
  • 2 rkl puristettua sitruunamehua
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • 1 tomaatti
  • 1 sitruuna
  • 4 annosta keitettyjä perunoita

Limejogurtti

  • 2 dl ruoanlaittojogurttia
  • 2 rkl puristettua limemehua

Valmistusohje

1. Marinadi: Sekoita pippuri ja sitruunamehu. Anna kalan maustua marinadissa n. 30 minuuttia.

2. Viipaloi tomaatti ja sitruuna koristeluun. Purista limestä mehu. Sekoita limemehu ja jogurtti, laita kylmään tarjoiluun asti.

3. Grillaa kalaviipaleita 4 minuuttia molemmin puolin. Jos viipaleet ovat kovin paksuja, niitä voi jälkikypsentää 100-asteisessa uunissa 2-4 minuuttia. Tarjoile kalat lämpimiltä lautasilta. Koristele sitruunalla, tomaatilla ja kapriksilla.

Lisää aiheesta:

Savukatkarapuja aiolin keraPaistettu ja marinoitu kala vihannesten keraOhuita lohiviipaleita kuumalla lautasellaRuijanpallasta, tsatsikia ja täytettyjä tomaattejaLohta ja merikrottia vartaassaMarinoitua ruijanpallasta
Grillattu kalaKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu kala
  • 30.08.202415:27
    Huomenta Suomi

    Grillattua meribassia ja juureksia chimichurrilla

  • 20.07.201709:33
    Huomenta Suomi

    Kokonaisena grillattua siikaa

  • 31.05.201610:58
    Pääruoat

    Kalaa vihannestaskussa

  • 18.02.201300:00
    Kalaruoka

    Ahvenpaketit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Foliossa haudutettua kuhaa yrttien kera