Grillattua kuhaa ja punajuuripyttipannua
Grillatun kuhan kruunaa terveellinen punajuuripyttipannu.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Raaka-aineet
- 4 ruodotonta kuhafileetä
- 4 perunaa
- 4 keskikokoista punajuurta
- 1 sipuli
- 2 suolakurkkua
- 2 rkl kaprista
- 1 dl persiljaa
- 1 dl valkoviiniä
- voita
- mustapippuria ja merisuolaa myllystä
Kastike
- 1,5 dl smetanaa
- 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
Valmistusohje
Silppua sipuli, kuutioi kuoritut punajuuret ja perunat. Kuullota nämä vähässä voissa kattilassa. Lisää valkoviini ja anna kiehua pienellä lämmöllä kypsäksi.
Lisää kuutioitu kurkku, kapris ja persilja. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Mausta kuhafileet pippurilla, suolalla ja sivele fileiden päälle ohuesti pehmeää voita.
Grillaa muutama minuutti noin 225-asteisessa uunissa grillivastuksilla. Nosta kalat pyttipannun päälle ja tarjoa sinappi-smetanakastikkeen kanssa. Koristele tuoreilla yrteillä.
Katso kastikkeen valmistus videolta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan