Grillattu jättikatkarapusalaatti on nopea ja herkullinen lounas talvipäivän ratoksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 20 jättikatkaravunpyrstöä 16/20
- suolaa
- mustapippuria
- 100 g vuohenjuustoa
- 1 maalaisleipä
- 1 sidesalaatti
- 1 Lollo rosso-salaatti
- 1 tammenlehtisalaatti
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 1 sitruuna
Valmistusohje
Mausta jättiravunpyrstöt suolalla ja pippurilla. Voitele pintaan kevyesti rypsiöljyä.
Grillaa ravunpyrstöt.
Anna pyrstöjen vetäytyä hetken peiteltynä ennen tarjoilua.
Viipaloi maalaisleipä ja vuohenjuusto, grillaa kuten jättikatkaravunpyrstöt.
Pese, revi ja kuivaa salaatit huolellisesti.
Mausta salaattisekoitus rypsiöljyllä, suolalla, sitruunan mehulla ja mustapippurilla.
Kokoa annos ja tarjoile aiolikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.