Grillattua jättikatkarapusalaattia ”Gambas Paris”

Grillattu jättikatkarapusalaatti on nopea ja herkullinen lounas talvipäivän ratoksi.

Ainekset

  • 20 jättikatkaravunpyrstöä 16/20
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 1 maalaisleipä
  • 1 sidesalaatti
  • 1 Lollo rosso-salaatti
  • 1 tammenlehtisalaatti
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

Mausta jättiravunpyrstöt suolalla ja pippurilla. Voitele pintaan kevyesti rypsiöljyä.

Grillaa ravunpyrstöt.

Anna pyrstöjen vetäytyä hetken peiteltynä ennen tarjoilua.

Viipaloi maalaisleipä ja vuohenjuusto, grillaa kuten jättikatkaravunpyrstöt.

Pese, revi ja kuivaa salaatit huolellisesti.

Mausta salaattisekoitus rypsiöljyllä, suolalla, sitruunan mehulla ja mustapippurilla.

Kokoa annos ja tarjoile aiolikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja