Grillattua jättikatkarapusalaattia ”Gambas Paris”
Julkaistu
Grillattu jättikatkarapusalaatti on nopea ja herkullinen lounas talvipäivän ratoksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 20 jättikatkaravunpyrstöä 16/20
- suolaa
- mustapippuria
- 100 g vuohenjuustoa
- 1 maalaisleipä
- 1 sidesalaatti
- 1 Lollo rosso-salaatti
- 1 tammenlehtisalaatti
- 0,5 dl rypsiöljyä
- 1 sitruuna
Valmistusohje
Mausta jättiravunpyrstöt suolalla ja pippurilla. Voitele pintaan kevyesti rypsiöljyä.
Grillaa ravunpyrstöt.
Anna pyrstöjen vetäytyä hetken peiteltynä ennen tarjoilua.
Viipaloi maalaisleipä ja vuohenjuusto, grillaa kuten jättikatkaravunpyrstöt.
Pese, revi ja kuivaa salaatit huolellisesti.
Mausta salaattisekoitus rypsiöljyllä, suolalla, sitruunan mehulla ja mustapippurilla.
Kokoa annos ja tarjoile aiolikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut