Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillattua jättikatkarapusalaattia ”Gambas Paris”

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grillattu jättikatkarapusalaatti on nopea ja herkullinen lounas talvipäivän ratoksi.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton

Ainekset

  • 20 jättikatkaravunpyrstöä 16/20
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 1 maalaisleipä
  • 1 sidesalaatti
  • 1 Lollo rosso-salaatti
  • 1 tammenlehtisalaatti
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

Mausta jättiravunpyrstöt suolalla ja pippurilla. Voitele pintaan kevyesti rypsiöljyä.

Grillaa ravunpyrstöt.

Anna pyrstöjen vetäytyä hetken peiteltynä ennen tarjoilua.

Viipaloi maalaisleipä ja vuohenjuusto, grillaa kuten jättikatkaravunpyrstöt.

Pese, revi ja kuivaa salaatit huolellisesti.

Mausta salaattisekoitus rypsiöljyllä, suolalla, sitruunan mehulla ja mustapippurilla.

Kokoa annos ja tarjoile aiolikastikkeen kera.

Lisää aiheesta:

Grillattua halloumijuustoa salaattipedilläLänsirannikon salaattiMarinoitu jättirapu-sardiinisalaattiKreikkalainen salaatti á la Hans VälimäkiLämmin makrillisalaattiKesäinen juustosalaatti
KatkarapusalaattiLisäkeruoatKevytKananmunatonHuomenta SuomiKeventäjätVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapusalaatti
  • 28.04.202012:30
    Pastat ja nuudelit

    Nuudelisalaatti – Kari Aihisen nerokas ruoka, joka toimii lämpimänä vokkina tai kylmänä salaattina

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Parsaa ja katkarapusalaattia

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Katkarapusalaatti chilikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Eksoottinen salaatti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Katkarapu-melonisalaatti