Grillattua ananasta

Grillattu ananas minttuvivahteella kruunaa täydellisen aterian.

Ainekset

  • 1 tuore ananas
  • Rajamäen Tummaa Balsamicokastiketta
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Leikkaa ananas neljäksi lohkoksi. Leikkaa hedelmäliha irti kuoresta ja sen jälkeen vielä viipaleiksi.

Grillaa ananasviipaleita sen verran että pinta saa kauniin värin.

Valuta päälle Rajamäen Tummaa Balsamicokastiketta ja koristele tuoreella mintulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja