Grillattua ananasta
Julkaistu
Grillattu ananas minttuvivahteella kruunaa täydellisen aterian.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 tuore ananas
- Rajamäen Tummaa Balsamicokastiketta
- tuoretta minttua
Valmistusohje
Leikkaa ananas neljäksi lohkoksi. Leikkaa hedelmäliha irti kuoresta ja sen jälkeen vielä viipaleiksi.
Grillaa ananasviipaleita sen verran että pinta saa kauniin värin.
Valuta päälle Rajamäen Tummaa Balsamicokastiketta ja koristele tuoreella mintulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit