Resepti: Markus Maulavirta
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- naattisipulia (esim. varhaissipulia)
- valkosipulia
- naudan ulkofileepihvi
- salaattia
Salaatinkastike
- suolaa
- pippuria
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
- sitruunan mehua
Valmistusohje
Paista pannulla naattisipulin puolikkaita ja valkosipulin kynsiä. Lisää pannulle pihvi. Paista sitä kunnes nesteet nousevat sen pinnalle ja vaihda puolta. Riko salaatinlehdet kevyesti käsin (veitsellä leikatessa salaatinlehti tummuu). Sekoita salaatti kastikkeeseen kevyesti ”heitellen”.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.