Grillattu varhaissipuli, pihvi ja salaatti
Julkaistu
Resepti: Markus Maulavirta
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- naattisipulia (esim. varhaissipulia)
- valkosipulia
- naudan ulkofileepihvi
- salaattia
Salaatinkastike
- suolaa
- pippuria
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
- sitruunan mehua
Valmistusohje
Paista pannulla naattisipulin puolikkaita ja valkosipulin kynsiä. Lisää pannulle pihvi. Paista sitä kunnes nesteet nousevat sen pinnalle ja vaihda puolta. Riko salaatinlehdet kevyesti käsin (veitsellä leikatessa salaatinlehti tummuu). Sekoita salaatti kastikkeeseen kevyesti ”heitellen”.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan