Grillattu varhaissipuli, pihvi ja salaatti

Resepti: Markus Maulavirta

Ainekset

  • naattisipulia (esim. varhaissipulia)
  • valkosipulia
  • naudan ulkofileepihvi
  • salaattia

Salaatinkastike

  • suolaa
  • pippuria
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • sitruunan mehua

Valmistusohje

Paista pannulla naattisipulin puolikkaita ja valkosipulin kynsiä. Lisää pannulle pihvi. Paista sitä kunnes nesteet nousevat sen pinnalle ja vaihda puolta. Riko salaatinlehdet kevyesti käsin (veitsellä leikatessa salaatinlehti tummuu). Sekoita salaatti kastikkeeseen kevyesti ”heitellen”.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja