Grillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohje

grillattutomaattisalaatti
HK

Tämä tomaatti-fetasalaatti on grillilisukkeiden ykkönen! Kari Aihisen grillattu tomaattisalaatti valmistuu nopeasti ja helposti. Nauti vaikka grillilihojen kaverina.

Ainekset

  • 300 g tomaattia (eri värisiä ja kokoisia)
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sitruuna(kuori)
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl balsamiviinietikka
  • Suolaa
  • Sokeria
  • Mustapippuria

Viimeistelyyn

  • 100 g fetajuustoa (murennettuna)
  • 20 g rucolaa
  • 1 ruukku basilikaa

Valmistusohje

Grillattu tomaattisalaatti – valmistusohjeet:

  1. Pilko tomaatit isoiksi paloiksi ja pyöritä palat oliiviöljyssä. Paahda tomaatit grillissä kevyesti.
  2. Leikkaa punasipuli suikaleiksi. Murskaa valkosipuli. Raasta sitruunankuori. Yhdistä ainekset kulhossa lämpimäksi salaatiksi.
  3. Mausta salaatti öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Viimeistele salaatti fetamuruilla, rucolalla ja basilikalla.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja