Mainos

Grillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohje

Tämä tomaatti-fetasalaatti on grillilisukkeiden ykkönen! Kari Aihisen grillattu tomaattisalaatti valmistuu nopeasti ja helposti. Nauti vaikka grillilihojen kaverina.

Ainekset

  • 300 g tomaattia (eri värisiä ja kokoisia)
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sitruuna(kuori)
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl balsamiviinietikka
  • Suolaa
  • Sokeria
  • Mustapippuria

Viimeistelyyn

  • 100 g fetajuustoa (murennettuna)
  • 20 g rucolaa
  • 1 ruukku basilikaa

Valmistusohje

Grillattu tomaattisalaatti – valmistusohjeet:

  1. Pilko tomaatit isoiksi paloiksi ja pyöritä palat oliiviöljyssä. Paahda tomaatit grillissä kevyesti.
  2. Leikkaa punasipuli suikaleiksi. Murskaa valkosipuli. Raasta sitruunankuori. Yhdistä ainekset kulhossa lämpimäksi salaatiksi.
  3. Mausta salaatti öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Viimeistele salaatti fetamuruilla, rucolalla ja basilikalla.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja