Grillattu tomaattisalaatti – Kari Aihisen helppo ohje
Julkaistu
Tämä tomaatti-fetasalaatti on grillilisukkeiden ykkönen! Kari Aihisen grillattu tomaattisalaatti valmistuu nopeasti ja helposti. Nauti vaikka grillilihojen kaverina.
Ainekset
- 300 g tomaattia (eri värisiä ja kokoisia)
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 punasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 sitruuna(kuori)
- ½ dl rypsiöljyä
- 1-2 rkl balsamiviinietikka
- Suolaa
- Sokeria
- Mustapippuria
Viimeistelyyn
- 100 g fetajuustoa (murennettuna)
- 20 g rucolaa
- 1 ruukku basilikaa
Valmistusohje
Grillattu tomaattisalaatti – valmistusohjeet:
- Pilko tomaatit isoiksi paloiksi ja pyöritä palat oliiviöljyssä. Paahda tomaatit grillissä kevyesti.
- Leikkaa punasipuli suikaleiksi. Murskaa valkosipuli. Raasta sitruunankuori. Yhdistä ainekset kulhossa lämpimäksi salaatiksi.
- Mausta salaatti öljyllä, etikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Viimeistele salaatti fetamuruilla, rucolalla ja basilikalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka