Grillattu paprika leivällä
Tällä kertaa Markus kokkaa grillattua paprikaa leivällä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- erivärisiä paprikoita
- rypsiöljyä
- maalaisleipää
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Hiero paprikat kauttaaltaan rypsiöljyllä. Asettele öljytyt paprikat grilliin. Anna ruskistua kunnolla (ei haittaa, vaikka kuori vähän mustuisikin). Kääri kypsät paprikat folioon hetkeksi ja anna pehmetä. Grillaa sillä aikaa leipäviipaleet molemmilta puolilta. Kuori ja viipaloi pehmeät paprikat. Asettele paprikaviipaleet leipien päälle, mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti