Grillattu paprika fetajuuston kera
Grillattua paprikaa voi täyttää vaikka millä. Tässä reseptissä valitsimme täytteiksi fetajuuston ja tomaatit. Tarjoile alkuruokana, lisukkeena tai seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 4 suurta paprikaa, eri väreissä
- 100 g fetajuustoa
- 150 g kirsikkatomaatteja
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jaa paprikat puoliksi ja lohko tomaatit.
2. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, puserra mukaan valkosipuli. Kääntele tomaatit mukaan kastikkeeseen ja täytä paprikat seoksella.
3. Asettele paprikat uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Koristele murustetulla fetajuustolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka