Grillattu paprika fetajuuston kera

Grillattua paprikaa voi täyttää vaikka millä. Tässä reseptissä valitsimme täytteiksi fetajuuston ja tomaatit. Tarjoile alkuruokana, lisukkeena tai seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 4 suurta paprikaa, eri väreissä
  • 100 g fetajuustoa
  • 150 g kirsikkatomaatteja

Kastike

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jaa paprikat puoliksi ja lohko tomaatit.

2. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, puserra mukaan valkosipuli. Kääntele tomaatit mukaan kastikkeeseen ja täytä paprikat seoksella.

3. Asettele paprikat uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Koristele murustetulla fetajuustolla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja