Grillattua paprikaa voi täyttää vaikka millä. Tässä reseptissä valitsimme täytteiksi fetajuuston ja tomaatit. Tarjoile alkuruokana, lisukkeena tai seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 4 suurta paprikaa, eri väreissä
- 100 g fetajuustoa
- 150 g kirsikkatomaatteja
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jaa paprikat puoliksi ja lohko tomaatit.
2. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, puserra mukaan valkosipuli. Kääntele tomaatit mukaan kastikkeeseen ja täytä paprikat seoksella.
3. Asettele paprikat uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Koristele murustetulla fetajuustolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!