Mainos
Mainos

Grillattua paprikaa voi täyttää vaikka millä. Tässä reseptissä valitsimme täytteiksi fetajuuston ja tomaatit. Tarjoile alkuruokana, lisukkeena tai seisovassa pöydässä.

Neljälle

  • 4 suurta paprikaa, eri väreissä
  • 100 g fetajuustoa
  • 150 g kirsikkatomaatteja

Kastike

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jaa paprikat puoliksi ja lohko tomaatit.

2. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, puserra mukaan valkosipuli. Kääntele tomaatit mukaan kastikkeeseen ja täytä paprikat seoksella.

3. Asettele paprikat uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Koristele murustetulla fetajuustolla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.