Mainos

Gluteenittomat vohvelit

n. 10 kpl

  • 2 munaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 ½ dl maitoa
  • 2 ½ dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 3 rkl juoksevaa margariinia tai öljyä
  • 2/3 tl vaniljasokeria
  • ½ tl leivinjauhetta
  • Ripaus kardemummaa

Valmistusohje

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon maito ja öljy. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne seokseen. Sekoita taikina tasaiseksi.

Anna taikinan turvota n. 20 minuuttia. Paista vohvelit hyvin voidellulla vohveliraudalla. Tarjoa heti paistamisen jälkeen esim. marjojen tai hillon kera.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja