Mainos
Gluteenittomat vadelmaleivokset
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Gluteenittomat Vadelmaleivokset, n. 25 kpl
- 300 g margariina
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 muna
- 1 pkt (500 g) Semper Gluteenitonta jauhoseosta (säästä 1 dl leivontaan)
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
Täyte
- vadelmahilloa
Valmistusohje
Sekoita rasva ja sokeri. Lisää muna. Yhdistä kuivat ainekset (säästä 1 dl jauhoseosta leivontaan) ja lisää taikinaan. Sekoita taikinaksi.
Muotoile taikinasta pötkylä ja leikkaa se 25 osaan. Laita palaset paperivuokiin. Paina keskelle syvennys ja laita siihen nokare vadelmahilloa.
Paista 200 °C:ssa n. 15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan