Ainekset
- 100 g margariinia
- 1 dl fariinisokeria
- 1/2 tl vaniljasokeria
- 1 muna
- 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 tl suolaa
- 100 g tummaa suklaata
- 50 g hasselpähkinöitä (voidaan vaihtaa manteleiksi)
Valmistusohje
Lämmitä uuni 200 °C:een. Vatkaa margariini, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita hyvin. Lisää jauhoseos ja suola ja sekoita.
Pilko hasselpähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi. Laita taikinaa nokareina (1-2 rkl) leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistettaessa, n. 12 keksiä peltiä kohden riittää.
Paista 10 minuuttia. Jäähdytä keksit ritilän päällä.