Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Semper

Ainekset

  • 100 g margariinia
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1/2 tl vaniljasokeria
  • 1 muna
  • 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 tl suolaa
  • 100 g tummaa suklaata
  • 50 g hasselpähkinöitä (voidaan vaihtaa manteleiksi)

Valmistusohje

Lämmitä uuni 200 °C:een. Vatkaa margariini, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita hyvin. Lisää jauhoseos ja suola ja sekoita.

Pilko hasselpähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi. Laita taikinaa nokareina (1-2 rkl) leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistettaessa, n. 12 keksiä peltiä kohden riittää.

Paista 10 minuuttia. Jäähdytä keksit ritilän päällä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.