Mainos
Gluteenittomat mustikkamuffinssit
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Gluteenittomat mustikkamuffinssit, n. 30 kpl
- 125 g margariinia
- 2 dl sokeria
- 2 munaa
- 1 dl Semper Kaurahiutaleita
- 3 1/2 dl Hienoa jauhoseosta
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 dl vettä tai maitoa
- 1 1/2 dl mustikoita
Valmistusohje
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon tai veden kanssa. Jaa taikina paperimuotteihin, paina taikinan pinnalle jääneet mustikat taikinan sisään.
Paista 225 °C:ssa n. 12 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan