Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteenittomat mokkapalat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mokkapalat ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosikkileivonnaisia, ja mokkapalat gluteenittomina sopivat tarjottavaksi kaikille.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Pohja

  • 2 munaa
  • 3 dl sokeria
  • 1 1/2 dl maitoa
  • 4 1/2 dl Semper jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl kaakaota
  • 150 g juoksevaa margariinia

Kuorrute

  • 3 1/2 dl tomusokeria
  • 50 g (1/2 dl) juoksevaa margariinia
  • 4 rkl kahvia
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria

Koristeluun

  • kookoshiutaleita tai nonparelleja

Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sulatettu rasva ja maito. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista 225 °C:ssa n. 15 minuuttia.

Sekoita kuorrutteen ainekset tasaiseksi massaksi. Levitä kuorrute pohjan päälle. Ripottele pinnalle kookoshiutaleita tai nonparelleja. Anna jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.

Lisää aiheesta:

Gluteeniton toscakakkuGluteenittomat mokkapalatGluteenittomat mustikkamuffinssitGluteeniton omenakakkuGluteeniton unelmatorttuGluteenittomat vohvelit
LeivoksetGluteenitonKasvisruokaSemperLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Leivokset
  • 26.10.202012:34
    Hellapoliisi

    Helppo halloween-resepti: Katin lakritsi-aprikoosileivokset

  • 17.04.202011:05
    Hellapoliisi

    Miljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelposti

  • 23.11.201707:29
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Tekninen tehtävä – Mazariinileivos

  • 01.11.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Villiyrtit: Kristan "Makea metsä"

  • 01.11.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Villiyrtit: Marionin raikkaat nokkosleivokset