Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteenittomat lettuleivokset

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

Lettutaikina

  • 3 dl Semper Hienoa jauhoseosta
  • 2 munaa
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl tummaa siirappia
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl vaniljasokeria

Täyte

  • ½ l tuoreita mansikoita
  • 2 dl vispikermaa
  • 1 rkl hienoa sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Tee näin:

Vatkaa munat, vesi ja tumma siirappi. Lisää jauhoseos, suola ja vaniljasokeri ja vatkaa taikina tasaiseksi.

Laita vähän rasvaa lettupannuun ja kaada n. 1 rkl taikinaa jokaiseen lettupannun koloon. Paista letut kummaltakin puolelta keskilämmöllä.

Viipaloi mansikat ja ripottele niiden päälle hieman sokeria. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. Laita päällekkäin lettuja, mansikkaviipaleita ja kermaa. Neljä lettua leivosta kohti on yleensä sopiva määrä. Laita lettujen päälle vielä kermavaahtonokare, mansikanviipaleita ja esim. sitruunamelissan lehti.

Tarjoa heti, nam!

Lisää aiheesta:

Suklaa-vaniljakääretorttuSitruunainen tiikerikakkuSitruunapaiRuneberginmuffinitOhukaiset rahkatäytteelläGluteeniton omenakakku
Makeat letutGluteenitonKasvisruokaSemperJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Makeat letut
  • 15.07.201614:55
    Leivonta

    Hellapoliisin muurinpohjaletut

  • 07.11.201414:20
    Päivän resepti

    Hellapoliisin karpalo-rahkaletut

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Gluteenittomat letut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Rahkaletut

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Crepit