Gluteenittomat jauhelihapihvit
Gluteenittomat jauhelihapihvit ovat herkullisia sellaisenaan tarjottuna tai itse valmistettujen hampurilaisten täytteenä. Voit halutessasi hienontaa joukkoon valkosipulia tai maustaa taikinaa gluteenittomalla pestokastikkeella.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 2 dl Semper Toasty Vaalea -leipäviipaleita murustettuna
- 1 ½ dl vettä tai kermaa
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 muna
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 sipuli silputtuna
Paistamiseen
- öljyä
Valmistusohje
1. Murusta leipäviipaleet kulhoon ja kaada päälle vettä tai kermaa. Anna turvota hetki.
2. Lisää joukkoon jauheliha, muna, suola, mustapippuria myllystä ja silputtu sipuli. Vaivaa taikina tasaiseksi.
3. Taputtele taikinasta tasakokoisia pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
4. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.
Resepti ja kuva Hellapoliisi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta