Mainos
Mainos

Gluteenittomat jauhelihapihvit ovat herkullisia sellaisenaan tarjottuna tai itse valmistettujen hampurilaisten täytteenä. Voit halutessasi hienontaa joukkoon valkosipulia tai maustaa taikinaa gluteenittomalla pestokastikkeella.

Ainekset

  • 2 dl Semper Toasty Vaalea -leipäviipaleita murustettuna
  • 1 ½ dl vettä tai kermaa
  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 1 muna
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 sipuli silputtuna

Paistamiseen

  • öljyä

Valmistusohje

1. Murusta leipäviipaleet kulhoon ja kaada päälle vettä tai kermaa. Anna turvota hetki.

2. Lisää joukkoon jauheliha, muna, suola, mustapippuria myllystä ja silputtu sipuli. Vaivaa taikina tasaiseksi.

3. Taputtele taikinasta tasakokoisia pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.

4. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.

Resepti ja kuva Hellapoliisi

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja