Gluteenittomat jauhelihapihvit
Gluteenittomat jauhelihapihvit ovat herkullisia sellaisenaan tarjottuna tai itse valmistettujen hampurilaisten täytteenä. Voit halutessasi hienontaa joukkoon valkosipulia tai maustaa taikinaa gluteenittomalla pestokastikkeella.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 2 dl Semper Toasty Vaalea -leipäviipaleita murustettuna
- 1 ½ dl vettä tai kermaa
- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 muna
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 sipuli silputtuna
Paistamiseen
- öljyä
Valmistusohje
1. Murusta leipäviipaleet kulhoon ja kaada päälle vettä tai kermaa. Anna turvota hetki.
2. Lisää joukkoon jauheliha, muna, suola, mustapippuria myllystä ja silputtu sipuli. Vaivaa taikina tasaiseksi.
3. Taputtele taikinasta tasakokoisia pihvejä ja paista ne kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.
4. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.
Resepti ja kuva Hellapoliisi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka