Mainos

Gluteenitonta penne-pastaa, uunissa paahdettuja punajuuria ja fetajuustoa

Ainekset

  • 300 g Semper Penne -pastaa
  • 5 keskisuurta punajuurta
  • 200 g fetajuustoa
  • 1/2 dl pinjansiemeniä
  • tuoreita yrttimausteita esim. oreganoa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Kastike

  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa,
  • pippuria

Valmistusohje

Kuori ja lohko punajuuret. Laita punajuurilohkot leivinpaperille ja kaada päälle hieman oliiviöljyä. Paahda palaset uunissa 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.

Laita fetajuusto muruna paahdettujen punajuurilohkojen päälle. Mausta lohkot yrteillä ja ripauksella mustapippuria. Sekoita kastikkeen ainekset.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa punajuurilohkojen ja kastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!