Gluteenitonta penne-pastaa, uunissa paahdettuja punajuuria ja fetajuustoa
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 300 g Semper Penne -pastaa
- 5 keskisuurta punajuurta
- 200 g fetajuustoa
- 1/2 dl pinjansiemeniä
- tuoreita yrttimausteita esim. oreganoa
- mustapippuria
- oliiviöljyä
Kastike
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- suolaa,
- pippuria
Valmistusohje
Kuori ja lohko punajuuret. Laita punajuurilohkot leivinpaperille ja kaada päälle hieman oliiviöljyä. Paahda palaset uunissa 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.
Laita fetajuusto muruna paahdettujen punajuurilohkojen päälle. Mausta lohkot yrteillä ja ripauksella mustapippuria. Sekoita kastikkeen ainekset.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa punajuurilohkojen ja kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti