Gluteenitonta pastaa katkarapu-chilikastikkeella
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 300 g Semper kuitupitoista Linguine pastaa
- 3/4 dl oliiviöljyä
- 25 g margariinia
- 3 murskattua valkosipulinkynttä
- ½ silputtu chili
- ½ sitruuna
- 1 ruukullinen basilikaa
- 500 g kuorellisia katkarapuja
- suolaa
- mustapippuria
- Parmesan-juustoa
Valmistusohje
Kuori katkaravut.
Sulata margariini paistinpannulla ja lisää oliiviöljy. Lisää sekaan valkosipuli, chili, sitruunankuori ja -mehu. Lämmitä hieman, varo kiehumista. Maista ja lisää suolaa ja mustapippuria makusi mukaan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa katkarapu-chilikastikkeen kera. Laita annoksen päälle Parmesan-juuston lastuja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa