Mainos

Gluteeniton välimeren limppu

Ainekset

  • 1 pkt (500 g) Semper Maalaisleipä jauhoseosta (sisältää pussin kuivahiivaa)
  • 3,5 dl vettä (40˚C)
  • 1 pkt Arla Apetina fetajuustokuutioita öljyssä (150 g)

Valmistusohje

Laita Maalaisleipä jauhoseos ja kuivahiiva kulhoon (säästä 1 dl jauhoseosta leipomiseen). Lisää vesi ja huoneenlämpöinen fetajuusto öljyn ja mausteiden kera. Sekoita taikina tasaiseksi. Laita löysähkö taikina jauhotetun leivinpaperin päälle pellille ja muotoile siitä pitkänomainen limppu. Käsien kostuttaminen vedellä helpottaa limpun muotoilua.

Kohota lämpimässä paikassa 30 minuuttia. Tee leivän pintaan muutama vaakasuuntainen viilto. Paista 250 ˚C:ssa 20 minuuttia. Anna leivän jäähtyä ennen leikkaamista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.