Mainos
Gluteeniton välimeren limppu
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 pkt (500 g) Semper Maalaisleipä jauhoseosta (sisältää pussin kuivahiivaa)
- 3,5 dl vettä (40˚C)
- 1 pkt Arla Apetina fetajuustokuutioita öljyssä (150 g)
Valmistusohje
Laita Maalaisleipä jauhoseos ja kuivahiiva kulhoon (säästä 1 dl jauhoseosta leipomiseen). Lisää vesi ja huoneenlämpöinen fetajuusto öljyn ja mausteiden kera. Sekoita taikina tasaiseksi. Laita löysähkö taikina jauhotetun leivinpaperin päälle pellille ja muotoile siitä pitkänomainen limppu. Käsien kostuttaminen vedellä helpottaa limpun muotoilua.
Kohota lämpimässä paikassa 30 minuuttia. Tee leivän pintaan muutama vaakasuuntainen viilto. Paista 250 ˚C:ssa 20 minuuttia. Anna leivän jäähtyä ennen leikkaamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti