Gluteeniton toast skagen katkarapuleipä
Leiväksi sopii Semper Toasty Vaalealeipä tai Toasty Kauraleipä (gluteenitonta pakasteleipää)
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- Ainekset;
- 2 viipaletta gluteenitonta Semper Toasty -leipää
- 250 g kuorellisia katkarapuja
- 1 rkl tillisilppua
- 1/2 dl majoneesia
- 1/2 dl crème fraichea
- 1 tl sitruunamehua
- mustapippuria, suolaa
Valmistusohje
Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa. Kuori katkaravut ja paloittele niitä hieman. Sekoita kulhossa ravut, tilli, majoneesi ja crème fraiche. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Laita seos paahdettujen leipäviipaleiden päälle ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan