Mainos

Gluteeniton pizzapohja

Gluteenittomat pizzapohjat, 2 kpl

  • 0,5 pkt (25 g) hiivaa
  • 1,5 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (kaikki Semper jauhoseokset sopivat tähän, kokeile myös Maalaisleipä jauhoseoksella)

Valmistusohje

Liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi. Anna nousta 15 min. leivinliinan alla.

Leivo taikinasta 2 pizzapohjaa leivinpaperin päällä. Paista heti 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!