Mainos
Gluteeniton pizzapohja
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5678286/landscape16_9/515/290/f9a682b57438b2ebfa43a76b5730fba9/Uy/gluteenittomat-pizzapohjat-9714.jpg)
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Gluteenittomat pizzapohjat, 2 kpl
- 0,5 pkt (25 g) hiivaa
- 1,5 dl kädenlämpöistä vettä
- 2 rkl öljyä
- 0,5 tl suolaa
- 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (kaikki Semper jauhoseokset sopivat tähän, kokeile myös Maalaisleipä jauhoseoksella)
Valmistusohje
Liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi. Anna nousta 15 min. leivinliinan alla.
Leivo taikinasta 2 pizzapohjaa leivinpaperin päällä. Paista heti 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka