Mainos
Mainos

Gluteenittomat pizzapohjat, 2 kpl

  • 0,5 pkt (25 g) hiivaa
  • 1,5 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 rkl öljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta (kaikki Semper jauhoseokset sopivat tähän, kokeile myös Maalaisleipä jauhoseoksella)

Valmistusohje

Liuota hiiva veteen, lisää suola ja öljy. Lisää jauhoseos ja sekoita taikinaksi. Anna nousta 15 min. leivinliinan alla.

Leivo taikinasta 2 pizzapohjaa leivinpaperin päällä. Paista heti 225 °C:ssa n. 20 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.