Mainos

Gluteeniton pizza Parma

2 annosta tai 8 palaa

  • 1 pakkaus Semperin valmiita Pizzapohjia (sis. 2 x 150 g pohjaa)

Täyte

  • 1 dl tomaattikastiketta (itse tehtyä tai ostettua)
  • 125 g mozzarellajuustoa
  • n. 8 viipaletta parmankinkkua
  • tuoretta basilikaa
  • mustia oliiveja

Itse tehty tomaattikastike

  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 1/2 sipuli
  • 1 kpl valkosipulin kynsi
  • 1/2 tl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus mustapippuria
  • 1/4 tl oreganoa
  • 1/4 tl basilikaa

Valmistusohje

Tee näin:

Kuori ja silppua sipuli ja kuullota oliiviöljyssä. Purista valkosipulin kynsi joukkoon ja lisää tomaattisose. Anna kiehua hetki miedolla lämmöllä. Lisää paseerattu tomaatti, suola, sokeri ja mausteet. Anna vielä kiehua muutaman minuutin ajan.

Jaa tomaattikastike kahden pizzapohjan päälle ja lisää mozzarellaviipaleet. Paista 200 °C:ssa n. 10-12 minuuttia. Jaa pizza valmiiksi kolmioiksi ja laita kunkin palasen päälle parmankinkkua, oliiveja ja basilikaa.

Vinkki!

Tarjoa itse tehtyä tomaattikastiketta Semperin gluteenittoman pastan tai esim. jauhelihapihvien kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja