Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Gluteeniton pizza Parma

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

2 annosta tai 8 palaa

  • 1 pakkaus Semperin valmiita Pizzapohjia (sis. 2 x 150 g pohjaa)

Täyte

  • 1 dl tomaattikastiketta (itse tehtyä tai ostettua)
  • 125 g mozzarellajuustoa
  • n. 8 viipaletta parmankinkkua
  • tuoretta basilikaa
  • mustia oliiveja

Itse tehty tomaattikastike

  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 1/2 sipuli
  • 1 kpl valkosipulin kynsi
  • 1/2 tl sokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ripaus mustapippuria
  • 1/4 tl oreganoa
  • 1/4 tl basilikaa

Valmistusohje

Tee näin:

Kuori ja silppua sipuli ja kuullota oliiviöljyssä. Purista valkosipulin kynsi joukkoon ja lisää tomaattisose. Anna kiehua hetki miedolla lämmöllä. Lisää paseerattu tomaatti, suola, sokeri ja mausteet. Anna vielä kiehua muutaman minuutin ajan.

Jaa tomaattikastike kahden pizzapohjan päälle ja lisää mozzarellaviipaleet. Paista 200 °C:ssa n. 10-12 minuuttia. Jaa pizza valmiiksi kolmioiksi ja laita kunkin palasen päälle parmankinkkua, oliiveja ja basilikaa.

Vinkki!

Tarjoa itse tehtyä tomaattikastiketta Semperin gluteenittoman pastan tai esim. jauhelihapihvien kanssa.

Lisää aiheesta:

TuoretomaattipizzaUunipastaKevyt lihapullapataKevyt kreikkalainen lihaperunasoselaatikkoPikapitsa Americana pastapohjallaKukkakaalipizza
PizzaGluteenitonSemperPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 05.05.202212:55
    Viiden jälkeen

    Juustolautanen-pizza

  • 05.05.202212:39
    Makeat leivonnaiset

    Rocky Road -pizza

  • 28.08.202012:24
    Karppaus

    Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa

  • 26.04.201708:21
    Pizza

    Valkoinen parsapizza

  • 31.03.201610:07
    Pizzapohja

    Pizzataikina: Pitkä kylmänostatus (48-96h)