Mainos
Gluteeniton penne carbonara
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5677834/landscape16_9/515/290/bdf1bc489c09eaf94f091a203c0c9008/ST/1420545-10762.jpg)
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 400 g Semper Penne-pastaa ( tai Semper gluteenitonta spagettia)
- 200 g pekonia suikaleina
- 200 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
- 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
- pippuria ja suolaa
- öljyä
Tarjoiluun
- 4 kpl munan keltuaisia
Valmistusohje
1. Ruskista pekoni ja sienet öljyssä. Lisää parmesan-raaste.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike keitetyn spagetin joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.
3. Erota keltuainen puolikkaaseen munankuoreen ja aseta spagettiannoksen päälle. Tarjoa salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka