Mainos

Gluteeniton penne carbonara

Ainekset

  • 400 g Semper Penne-pastaa ( tai Semper gluteenitonta spagettia)
  • 200 g pekonia suikaleina
  • 200 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
  • 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
  • pippuria ja suolaa
  • öljyä

Tarjoiluun

  • 4 kpl munan keltuaisia

Valmistusohje

1. Ruskista pekoni ja sienet öljyssä. Lisää parmesan-raaste.

2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike keitetyn spagetin joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.

3. Erota keltuainen puolikkaaseen munankuoreen ja aseta spagettiannoksen päälle. Tarjoa salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.