Mainos
Gluteeniton penne carbonara
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 400 g Semper Penne-pastaa ( tai Semper gluteenitonta spagettia)
- 200 g pekonia suikaleina
- 200 g tuoreita herkkusieniä viipaleina
- 1 dl parmesan-juustoa raastettuna
- pippuria ja suolaa
- öljyä
Tarjoiluun
- 4 kpl munan keltuaisia
Valmistusohje
1. Ruskista pekoni ja sienet öljyssä. Lisää parmesan-raaste.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike keitetyn spagetin joukkoon. Mausta pippurilla ja suolalla.
3. Erota keltuainen puolikkaaseen munankuoreen ja aseta spagettiannoksen päälle. Tarjoa salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa