Mainos
Gluteeniton penne all´Arrabbiata
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 300 g Semper kuitupitoista Penne -pastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chilipaprika
- 2 prk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja
- ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria
- persiljaa silputtuna
Valmistusohje
Poista chilipaprikasta siemenet ja pilko se palasiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili pehmeiksi öljyssä. Älä paista. Lisää tomaatit, sokeri, suola ja mustapippuri seokseen ja anna hautua n. 20 min. Sekoita silloin tällöin. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaada tomaattikastike keitetyn pastan päälle ja sekoita. Koristele pasta persiljasilpulla ennen tarjoamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan