Mainos

Gluteeniton penne all´Arrabbiata

4 annosta

  • 300 g Semper kuitupitoista Penne -pastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 chilipaprika
  • 2 prk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja
  • ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria
  • persiljaa silputtuna

Valmistusohje

Poista chilipaprikasta siemenet ja pilko se palasiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili pehmeiksi öljyssä. Älä paista. Lisää tomaatit, sokeri, suola ja mustapippuri seokseen ja anna hautua n. 20 min. Sekoita silloin tällöin. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kaada tomaattikastike keitetyn pastan päälle ja sekoita. Koristele pasta persiljasilpulla ennen tarjoamista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!