Mainos
Gluteeniton penne all´Arrabbiata
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5664094/landscape16_9/515/290/7afbcbd0357d4cfde6b812622fa0031f/oJ/penne-9757.jpg)
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 300 g Semper kuitupitoista Penne -pastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 chilipaprika
- 2 prk (à 400 g) kuorittuja tomaatteja
- ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria
- persiljaa silputtuna
Valmistusohje
Poista chilipaprikasta siemenet ja pilko se palasiksi. Pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipuli, valkosipuli ja chili pehmeiksi öljyssä. Älä paista. Lisää tomaatit, sokeri, suola ja mustapippuri seokseen ja anna hautua n. 20 min. Sekoita silloin tällöin. Maista kastiketta ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaada tomaattikastike keitetyn pastan päälle ja sekoita. Koristele pasta persiljasilpulla ennen tarjoamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka