Mainos

Gluteeniton lasagne

4 annosta

  • 12 kpl Semper gluteenittomia lasagnelevyjä

Jauhelihakastike

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl mustapippuria myllystä

Juustokastike

  • 8 dl maitoa
  • 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dl voimakasta juustoa raasteena
  • suolaa ja pippuria

Pinnalle

  • juustoraastetta

Valmistusohje

Jauhelihakastikkeeseen: Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet.

1. Vatkaa jauhoseos maitoon, kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Voitele 21 x 32 cm uunivuoka ja levitä vuokaa kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelija- ja juustokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista lasagnea 225 °C:ssa n. 40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.