Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Semper

4 annosta

  • 12 kpl Semper gluteenittomia lasagnelevyjä

Jauhelihakastike

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl mustapippuria myllystä

Juustokastike

  • 8 dl maitoa
  • 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dl voimakasta juustoa raasteena
  • suolaa ja pippuria

Pinnalle

  • juustoraastetta

Valmistusohje

Jauhelihakastikkeeseen: Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet.

1. Vatkaa jauhoseos maitoon, kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Voitele 21 x 32 cm uunivuoka ja levitä vuokaa kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelija- ja juustokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista lasagnea 225 °C:ssa n. 40 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.