Gluteeniton lasagne
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 12 kpl Semper gluteenittomia lasagnelevyjä
Jauhelihakastike
- 300 g jauhelihaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl timjamia
- ½ tl mustapippuria myllystä
Juustokastike
- 8 dl maitoa
- 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa Gluteenitonta jauhoseosta
- 2 dl voimakasta juustoa raasteena
- suolaa ja pippuria
Pinnalle
- juustoraastetta
Valmistusohje
Jauhelihakastikkeeseen: Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet.
1. Vatkaa jauhoseos maitoon, kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Voitele 21 x 32 cm uunivuoka ja levitä vuokaa kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelija- ja juustokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista lasagnea 225 °C:ssa n. 40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa