Mainos

Gluteeniton kaura-raparperipiirakka

Piirakkataikina

  • 3 dl Semper Kaurahiutaleita
  • 3 rkl juoksevaa margariinia
  • 1 rkl sokeria

Täyte

  • 500 g raparperia
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 dl Semper Kaurahiutaleita

Valmistusohje

Sekoita juokseva margariini, kaurahiutaleet ja sokeri. Painele massa irtoreunaisen uunivuoan pohjalle (halkaisija 24 cm). Esipaista piirakkapohjaa 200°C:ssa 10 minuuttia.

Pese ja paloittele raparperit. Lisää sokeri ja kaurahiutaleet palasten joukkoon. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja paista 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.

Tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!