Gluteeniton kaura-raparperipiirakka
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5661722/landscape16_9/515/290/de7d9a058e1ef05d6d5f42e0d5519ded/hF/kauraa-9771.jpg)
- Ruokavalio: Gluteeniton
Piirakkataikina
- 3 dl Semper Kaurahiutaleita
- 3 rkl juoksevaa margariinia
- 1 rkl sokeria
Täyte
- 500 g raparperia
- 1/2 dl sokeria
- 2 dl Semper Kaurahiutaleita
Valmistusohje
Sekoita juokseva margariini, kaurahiutaleet ja sokeri. Painele massa irtoreunaisen uunivuoan pohjalle (halkaisija 24 cm). Esipaista piirakkapohjaa 200°C:ssa 10 minuuttia.
Pese ja paloittele raparperit. Lisää sokeri ja kaurahiutaleet palasten joukkoon. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja paista 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.
Tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka