Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
Piirakkataikina
- 3 dl Semper Kaurahiutaleita
- 3 rkl juoksevaa margariinia
- 1 rkl sokeria
Täyte
- 500 g raparperia
- 1/2 dl sokeria
- 2 dl Semper Kaurahiutaleita
Valmistusohje
Sekoita juokseva margariini, kaurahiutaleet ja sokeri. Painele massa irtoreunaisen uunivuoan pohjalle (halkaisija 24 cm). Esipaista piirakkapohjaa 200°C:ssa 10 minuuttia.
Pese ja paloittele raparperit. Lisää sokeri ja kaurahiutaleet palasten joukkoon. Kaada seos esipaistetun piirakkapohjan päälle ja paista 200 °C:ssa n. 25 minuuttia.
Tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.