Mainos

Gluteeniton kakkupohja

Ainekset

  • 4 munaa
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa jauhoseosta
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon ja sekoita samalla varovasti.

Paista voidellussa, jauhoseoksella kuorrutetussa kakkuvuoassa 175 °C:ssa n. 30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.