Ainekset
- 3 munaa
- 2 dl sokeria
- 2 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 dl perunajauhoa
Täyte
- 3 dl vispikermaa
- aprikoosimarmeladia
Valmistusohje
Täyte:
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovaisesti käännellen. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista 225 °C:ssa n. 5 minuuttia.
Kumoa pohja heti paistamisen jälkeen voipaperille, jonka päälle on ripoteltu n. 1 rkl sokeria. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta. Levitä marmeladi ja kermavaahto jäähtyneen pohjan päälle. Rullaa torttu voipaperia apuna käyttäen.
Lisää reseptejä aiheesta
Mainos
Mainos
Mainos