Gluteeniton grillattu kolmioleipä
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- Leiväksi sopii Semper Toasty Tumma,Trio tai Rouheinen (pakasteleipiä)
- 2 viipaletta Toasty -leipää
- 2 tomaattia
- 1 pala Mozzarella -juustoa
- Oliiviöljyä
- Mustapippuria
Valmistusohje
Viipaloi tomaatit ja Mozzarella–juusto.
Lado tomaatti- ja juustoviipaleet leivän päälle ja ripottele pinnalle hieman mustapippuria.
Laita päälle toinen leipäviipale ja paista hitaasti oliiviöljyssä paistin- tai grillipannulla.
Leikkaa leipä keskeltä kolmioiksi ja tarjoa herkullisen salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti