Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Glaseeratut kasvikset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä lisuke sopii jokaiselle arkipäivälliselle, parhaimmalta kasvikset maistuvat kalan kanssa.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Neljälle

  • 4 perunaa
  • 2 fenkolia
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 dl kasvislientä
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 maustemitta raakaruokosokeria

Tarjoiluun

  • mustia oliiveja
  • tuoretta oreganoa
  • ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja paloittele ne sekä kesäkurpitsa viipaleiksi. Puhdista ja lohko fenkolit.

2. Keitä liemi, lisää tomaattipyree. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lisää perunat ja fenkolit ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpöä ja hauduta kannen alla n. 10 minuuttia. Ota kansi pois, lisää kesäkurpitsa ja keitä vielä 5 minuuttia.

3. Ripottele päälle mustia oliiveja ja tuoretta oreganoa ennen tarjoilua. Lisää päälle nokare ranskankermaa.

Lisää aiheesta:

VichyporkkanatFenkolisalaattia sinihomejuuston keraRatatouille lavakurkullaSienitäytteinen kesäkurpitsaPaahdetut kasviksetVihannespannu kesäkurpitsalla
KasvislisukeKevytKananmunatonGluteenitonKasvisruokaKeventäjätLisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke
  • 15.12.202410:03
    Välipalat

    Kukkakaali libanolilaisittain

  • 27.07.201607:54
    Lisäkeruoat

    Kermainen paprikasalsa

  • 27.04.201609:45
    Juusto

    Munajuustoa ja punajuurta

  • 31.07.201514:16
    Kaalisalaatti

    Kaleslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutetut endiivit