Glaseeratut kasvikset

Tämä lisuke sopii jokaiselle arkipäivälliselle, parhaimmalta kasvikset maistuvat kalan kanssa.

Neljälle

  • 4 perunaa
  • 2 fenkolia
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 dl kasvislientä
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 maustemitta raakaruokosokeria

Tarjoiluun

  • mustia oliiveja
  • tuoretta oreganoa
  • ranskankermaa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja paloittele ne sekä kesäkurpitsa viipaleiksi. Puhdista ja lohko fenkolit.

2. Keitä liemi, lisää tomaattipyree. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lisää perunat ja fenkolit ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpöä ja hauduta kannen alla n. 10 minuuttia. Ota kansi pois, lisää kesäkurpitsa ja keitä vielä 5 minuuttia.

3. Ripottele päälle mustia oliiveja ja tuoretta oreganoa ennen tarjoilua. Lisää päälle nokare ranskankermaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.